Gyserannonce fra DF.

Jeg fik et smil på læben, da jeg i biologitimen så den annonce på bagsiden af MetroXpress. Virkelig latterlig manipulation. Dert ligner noget fra et skræmmende børneeventyr, med den mørke himmel, og sværdene i midten. De kunne lige så godt gå hele vejen og sætte et dødningehovede i midten af billedet, nu når de er igang med at manipulere med halvmåner (somom det var noget farligt) sværdene osv. Dårlig stil DF, men den er vi nu meget vant til. largeclick_moske-dk(2)

Den_bl___moske

Det er egentlig i en ekstrem flot stil den moske er bygget. Måske kunne DF give nogle gode ideer til de forhåbentlig mange kommende moske (:

Peace. Doa A.

6 kommentarer to “Gyserannonce fra DF.”

  1. Husker jeg rigtigt: er det Hagia Sofia- moskeen i Istanbul?
    Men jeg håber da, nogen vil tage sig sammen og få sagen prøvet ved højesteret for grundlovsbrud.
    Bortset fra det: hvem tør benytte en moske, hvor det er den iranske regering (som man jo er flygtet fra) der betaler bygningen og sandsynligvis også sætter sine egne folk ind for at kontrollere investeringen?
    De muslimske forsamlinger i Tyskland er jo ikke særligt begejstrede for den stor-moske, som den tyrkiske regering vil bygge i Køln, fordi det giver regimet i Ankara indsigt i folks privatliv.

  2. Doa, jeg er da glad for, at du synes, Hagia Sofia er ekstremt flot bygget.
    Den er bare ikke bygget som moske.
    Den er bygget i år 537 som kirke, med datidens største kuppel, af arkitekterne Anthemios af Trallet og Isidor af Millet. Og før Muhammad blev født.
    Først ca 1000 år efter, da Mehmet Erobreren havde indtaget Konstantinobel og omdøbt byen til Istanbul, blev kirken omgjort til moske.

  3. Knud Larsen Says:

    @ AagePK

    Hov, hov, du glemmer vist at alle mennesker er født som muslimer, så Isidor af Millet var naturligvis også muslim, og *havde* allerede gættet hvordan en moské skal se ud.

    Ham der byggede Peterskirken havde IKKE forudset at den en dag vil blive ombygget til moské, derfor passer den ikke rigtig ind i systemet.
    Imam Qaradawi HAR forudset, og forudsagt, at muslimer vil overtage Vatikanstaten, og hvorfor dog ikke? Smyrna blev til Izmir og Konstantinobel til Istanbul, hvad mon København bliver til, – Kobstanbul?

    En forælder på min muslimske skole forærede mig forresten blandt andet en bog som *beviste* at selveste Adam blev skabt som muslim. En eller anden har nøje nedskrevet hvad Adam sagde da han åbnede sine øjne, – naturligvis noget om en eller anden “profet” som han regnede med ville ankomme nogle tusinde år efter.
    En meget opbyggelig bog, hvor også en vis Jesus takker Allah for at få lov at snøre en vis Muhammeds skobånd.

    Nogle hævder at “muslimer stiller sig foran i køen” – men det er jo helt forkert opfattet 😉

  4. Salam alaikum wa al rahma

    Søs, så skulle du se deres manipulationer her: http://www.danskfolkeparti.dk/Annoncer.asp

    Det er virkelig rystende, at man kan synke så lavt som disse mennesker. Deres annoncer skriger “fremmedhad”.

  5. Knud Larsen Says:

    @ Fatima

    Ja, de ser ud til at hade hvide vestlige dommere fra EF-domstolen.

    Hvorfor skulle disse mennesker IKKE have lov at bestemme Danmarks politik og fremtid, man forstår det slet ikke.

    Så ser jeg at de insinuerer at somaliske kvinder er på kontanthjælp, – jamen, det passer jo kun for 85%s vedkommende, så den er jo helt gal.

    Vi kan iøvrigt hurtigt blive enige om at kontanthjælpen er alt for lav, især når man har brug for at tygge khat for fra 600 til 1600 kroner om ugen, – jeg røg lige ind på Sundhedsstyrelsens undersøgelse af somalieres khatforbrug.

    Til sammmenligning tjener man i Etiopien 60 kr. om måneden på 12 timers hårdt arbejde om dagen, – der er ingen tal for nabolandet Somalia.

    En etioper som Tarik, der ofte skrev på Gülays blog, mente at folk fra hans land ikke burde have den kæmpestore kontanthjælp, – hvorfor skulle de arbejde, når de tjente mere end nok til khat og sjov, ved at blive hjemme. og samtidig kunne de forsørge 20 familiemedlemmer i Etiopien.

    Men vi ER nok for nærige, der skal flere penge på bordet, ellers må vi forvente kritik i stride strømme, vi ER ikke gode nok, – OG vi burde åbne grænserne. Hvorfor skal nogen være fattig så længe vi har overskud?

    DF er ofte for grove, men indtil de kom, var der jo åbnet fuldstændig for indvandringen, og uden dem ville vi have haft cirka 100.000 flere muslimer i DK. Og Danmark ER jo sådan set ikke et muslimsk land endnu, dem er der allerede 57 af.
    Som bekendt er islam og demokrati stærke modsætninger, lovene her er “man made” og ikke “god made”, som de skal være i muslimske lande, og vi kan sådan set bedst lide et rationelt sekulært demokrati, – sorry, men sådan er det bare.

    Amen OG sul-i-kuhl

  6. Knud Larsen Says:

    P.S.

    Vi HAR jo forresten ikke mere noget overskud, og får det ikke inden for den tidshorisont man kan overskue.

    Tværtimod får vi kæmpestore underskud, som jo bliver stærkt forværrede, hvis vi fortsætter med at lade ufaglærte fra den ikke-vestlige verden komme til landet.

    Gennemsnitligt koster de som bekendt 30.000 kr netto i underskud om året, og det gælder også efterkommere, – på livsbasis 2 mio kr pr styk, og der UDEN at medregne hospitaler, skoler, politi og tolkehjælp.

    Think about it! I kommer også til at betale.

Skriv en kommentar